Ohjeita trimmaamoon

Trimmaamo sijaitsee rivitalohuoneistossa kotonani. Trimmaamoon ovat tervetulleet rauhalliset alle 20kg painavat koirat. Koska trimmaan kotonani rajallisissa tiloissa, en voi vastaanottaa isoja koiria.

Trimmaamossa sekä pihapiirissä tulee olla hiljaista ja rauhallista. Ulkoilutathan koirasi etukäteen ennen taloyhtiön pihalle saapumista. Pihaan, portaille, rakennuksiin, kukkaruukkuihin jne. merkkaaminen on KIELLETTY tautiriskin ja hajuhaittojen takia. Jätökset on myös kerättävä tautiriskien vuoksi, kakkaroskis löytyy trimmaamon etuterassilta. Kakkapusseja saa tarvittaessa trimmaamolta. Pidäthän koiran kytkettynä pihapiirissä. Näin minimoidaan vaaratekijät muiden eläinten kohtaamisissa.

Kaikkiin trimmaus ja pesupalveluihin sisältyy kynsien leikkaus ja korvien nypintä halutessaan. Lähtökohtaisesti trimmaukseen kuuluu aina pesu ja föönaus. Trimmausjäljestä tulee siistimpi pesun kanssa kuin ilman.

Koiran ja omistajan tulee olla terveitä trimmaamoon tullessa. Koiralla tulee olla rokotukset ja madotukset ajantasalla.

Näyttelytrimmauksia en tee, vain kotikoirille trimmauksia.

Käytössä olevat maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortit, lähimaksut sekä Apple ja Google Pay.

Olen auki sopimuksen mukaan. Jos en kerkeä vastaamaan puhelimeen, soitan aina takaisin.

Tulethan paikalle vain sovittuna aikana. Pyrin vähentämään asiakkaiden kohtaamisia keskenään trimmaamossa ja pihapiirissä.  Trimmaamolla on yksi nimetty asiakasparkkipaikka taloyhtiön parkkialueella. Ethän tule myöhässä, niin seuraava asiakas saa autonsa parkkiin sovitulla ajalla.

Trimmaamon sisätiloihin ei voi jäädä odottamaan trimmauksen ajaksi. Trimmauksen aikana omistaja voi käydä asioilla, odotella autossa tai jäädä trimmaamon ulkoterassille odottamaan (ei katosta).

Teen sosiaaliseen mediaan kuva- ja videomateriaalia koirista. Mainitsethan jos koiraasi ei saa näyttää materiaaleissa.